SBR biedt ook webhosting faciliteiten !
 
Waarom u het beste kunt kiezen voor SBR? Simpel!
Wij maken een website voor de midden- en kleinondernemer bereikbaar, de ondernemer houdt zich bezig met ondernemen en geen tijd c.q. parate kennis in huis heeft om een website voor zijn bedrijf op te zetten en te onderhouden.

SBR kan uw complete (bedrijfs)website inrichten en beheren. Te beginnen bij het registreren van de naam waaronder uw website straks bereikbaar zal zijn. Vervolgens kan SBR uw website ontwikkelen en deze in eigen beheer hosten. Voor u betekend dat extra gemak: alle web gerelateerde zaken onder één noemer, onder dezelfde vertrouwde zekerheid als uw computerapparatuur. Geen zorgen meer over uw site! Tevens bieden wij voor webshops de koppeling met onder andere iDeal.

En het blijft niet bij ontwikkelen en hosten. Want ook nadat een website is opgeleverd, kunnen wij de noodzakelijke support blijven leveren. Mocht het nodig zijn, dan kunnen wij aanpassingen maken aan uw website. We kunnen de webspace beheren of bijvoorbeeld een veiligheidsstrategie voor uw site opstellen. Of wij leren u het basisbeheer, zodat u eenvoudige taken zelf kunt verrichten. Enkele voorbeelden:
 
 

Service Bureau Rasenberg BV - Smederijstraat 2 - 4814 DB Breda - T: +31.76-5420032 - E:info@rasenberg.org