Heeft u een product of dienst gekocht via SBR of bij een andere partij en is het installeren lastig? 
Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij installeren VOIP, Networking en IT oplossingen van onder andere:
 • Draytek 
 • Yealink 
 • Netgear 
 • Kaspersky
 • KPN
 • Synology 
 • Cisco
 • Hewlett-Packard (HP)
 • ZIGGO
 • Vodafone
 • Scala
We hanteren aantrekkelijke installatietarieven en spreken graag vooraf met u af wat de installatie gaat kosten. Zo weten we beide waar we aan toe zijn dat is wel zo prettig. Neem geheel vrijblijvend contact met ons op voor de installatiemogelijkheden 076-5420032.

SBR beschikt over een eigen technische service-organisatie, landelijk dekkend is. Onze technische medewerkers verzorgen de volledige installatie en aansluiting van uw hard- en software en apparatuur.  

Reparaties
Hardware is alles wat u kunt vastpakken aan/in de computer. Dat kan stuk gaan. In zo'n geval kan je meestal vervangen. 90% van al onze reparaties is tegenwoordig softwarematig. Software zijn programma's. Windows is zo'n programma. Als Windows stuk gaat moet het programma hersteld worden of er zelfs opnieuw opgezet worden. Daarna is de computer weer als nieuw en in combinatie met een nieuwe SSD schijf nog mega snel ook.

Virusverwijdering
Spyware of virussen van uw computer laten verwijderen.
Irritante dingen in beeld, trage computer of een melding van uw virusscanner? In veel gevallen kunnen we uw computer weer virus- en spyware-vrij maken. Soms heeft het virus uw besturingssysteem zo aangetast dat een herinstallatie nodig is. Naast spyware en virussen kan een computer ook nog besmet raken met een trojan horse, malware of een worm. Ook kunnen kwaadwilligen proberen uw computer te misbruiken of te hacken. Wij zijn partner van Kaspersky.

Vaste prijzen
U weet vooraf waar u aan toe bent.
We rekenen vaste prijzen voor verschillende diensten die we aanbieden zodat de klant altijd weet waar hij aan toe is. Komen we tijdens reparatie tot de ontdekking dat we hogere kosten moeten maken dan afgesproken, dan krijgt u eerst een telefoontje. 

Onderhoud
Softwarematig opschonen of stofschoonmaken ter voorkoming van doorbranden.
Bij onderhoud hoort stofvrij maken van de computer maar ook af en toe opschoning van uw software. Vindt u dat zelf te veel werk of laat u dat liever door een ander doen dan doen wij dat graag. Neem contact met ons op voor een afspraak.

Datarecovery
Belangrijke foto's of andere data kwijtgeraakt? U bent niet de eerste !!
We hebben speciale programma's voor datarecovery. Data zijn niet altijd nog te redden maar het is altijd het proberen waard. Bent u data kwijtgeraakt? Sluit direct uw pc af. Alles wat u nog gaat doen op uw pc kan die data vernietigen. Geen goedkope oplossing maar wel doeltreffend als u geen backup kunt raadplegen.

Haal en Brengservice
Uw computer bij u op kantoor opgehaald en weer terug gebracht. U kunt hiervoor een afspraak maken. Printer aansluiten bij u op kantoor, uw laptop verbinden met wifi, na reparatie behoort dit tot de mogelijkheden.

Bedrijven
Ook voor bedrijven zijn we een vast adres.
Naast computerreparaties zijn we ook gespecialiseerd in het samenstellen van systemen op maat. Voor u als bedrijf is het voordeel dat u precies krijgt wat u nodig heeft. U legt uw eisenpakket bij ons op tafel en wij adviseren u. Verder verzorgen wij het volledige beheer van uw netwerk, internet en VoIP telefonie.

Upgraden
Sneller, stiller of moderner. 
Regelmatig verandert de computerwereld weer. In plaats van een nieuw systeem kunt u ook upgraden. Dan vervangen we onderdelen voor snellere of modernere. Samen kunnen we dan kijken of een upgrade mogelijk is en wat hiervan de kosten zullen zijn.

(Her)installatie
Bij een (her)installatie van Windows installeren wij de laatste Windows versie. Meestal ontvangt u bij aanschaf van een laptop of computersysteem hiervoor de licentie. Andere programma’s zoals bijvoorbeeld Microsoft Office of een anti - virusprogramma mogen wij alleen installeren indien u ons de originele software met het bijbehorende serienummer aanlevert. Belangrijk te weten is dat ook instellingen verdwenen zijn na een herinstallatie. E-mail, WiFi, programma's  alsmede printers moeten opnieuw ingesteld worden. 

Hardware
Onderdelen of als systeem samengesteld.
De meest gevraagde onderdelen hebben we op voorraad. Andere leveren wij deze binnen enkele dagen op bestelling. Voor nieuwe computersystemen is de levertijd meestal enkele werkdagen.

Back-up
Veiligstellen van data.
We kunnen voor u data die u niet kwijt wilt, bewaren op uw harde schijf. Houd u er wel rekening mee dat we, indien we uw computer opnieuw gaan installeren/formatteren, u programma's die u heeft geïnstalleerd op uw computer kwijtraakt. Met programma's bedoelen we bijvoorbeeld Word, Excel of Outlook. Foto's, brieven of andere documenten die u heeft gemaakt in die programma's kunnen we wel voor u bewaren. Maak regelmatig een back-up. Het is verstandig om regelmatig een back-up te (laten) maken van uw belangrijke data. Uw harde schijf kan stuk gaan of uw computer kan ineens crashen om de een of andere reden. Data zijn niet altijd nog te redden. Maak dus regelmatig een back-up ! Indien u een Synology NAS in gebruik heeft, bieden wij de service om deze dagelijks door ons te laten backupen op de SBR Synology backup server in een van onze datacenters.

VCA
Uiteraard hebben de medewerkers van SBR een VCA-certificaat.

Service Bureau Rasenberg BV - Smederijstraat 2 - 4814 DB Breda - T: +31.76-5420032 - E:info@rasenberg.org