SBR is een professionele, onafhankelijke dienstverlener voor de Nederlandse markt en is gestart in 1991.

Naast de verkoop van complete computers, laptops, onderdelen, randapparatuur enz. voeren wij ook reparaties uit aan computers. En in de meer dan 30 jaar dat SBR nu bestaat, hebben wij binnen ons bedrijf de nodige expertise opgebouwd. Op onze reparatie afdeling kunnen wij derhalve snel en vakkundig allerhande computer problemen verhelpen. Maakt niet uit of het een hardware dan wel software probleem is.

Als uw computer niet meer goed functioneert of defect is, is dat behoorlijk vervelend. Daarom reageert SBR snel, en volgens afpraak kunt u uw systeem brengen of door ons op laten halen. Dat kan vaak nog dezelfde dag. U krijgt vooraf altijd een eerste indicatie wat de reparatie zal gaan kosten, indien dit gewenst is. Na een onderzoek van het probleem word eerst gecontroleerd of de afgegeven indicatie nog steeds klopt. Indien er grote verschillen ontstaan, zal eerst afstemming met u als klant plaatsvinden. Zo komt U nooit voor verassingen te staan.

De meeste onderdelen zijn op voorraad waardoor reparaties veelal binnen enkele dagen klaar kunnen zijn. Zo nodig bestellen wij de juiste onderdelen; levertijd hiervoor is vaak minder dan een dag. Door efficiƫnt te werken kunnen we de kosten van een reparatie laag houden. Wij hanteren geen vast bedrag voor onderzoekskosten want geen computer en geen storing is het zelfde!
Natuurlijk kan het ook zijn dat u op de zaak een probleem ondervindt met de werking van uw computer of randapparatuur. Voorbeelden hiervan zijn de vergeten Windows inlogpaswoorden, e-mail die op een of andere manier niet wil, belangrijke bestanden welke U per ongeluk gewist hebt en die u deze terug zou willen hebben.

Onze producten zijn afgebakende en actuele ICT diensten met een goede prijs/ prestatieverhouding, waarbij de klantrelatie centraal staat. SBR garandeert een landelijke dekking en staat tijdens werkdagen volledig tot uw beschikking!

SBR heeft een telefonische helpdesk, welke u tijdens kantooruren (09:00-17:30 uur) kan ondersteunen bij vragen over uw product of software. De helpdesk is bereikbaar via telefoon of e-mail (helpdesk@rasenberg.org). Mocht de helpdesk uw probleem telefonisch niet op kunnen lossen dan kan er een servicebezoek worden ingepland om de situatie ter plaatse te onderzoeken en op te lossen.
 
Beheer op afstand

Ook via internet kunnen wij uw systemen op afstand beheren en onderhouden. Hiermee kunnen wij snel problemen of storingen verhelpen.

Service Bureau Rasenberg BV - Smederijstraat 2 - 4814 DB Breda - T: +31.76-5420032 - E:info@rasenberg.org